Re: Savet oko izbora telefona?
Nisam neki heavy user, evo juce 12h upotrebe, 2h 30m SoT, na 50% baterije.
Danas 7h upotrebe, 1h SoT na 80% baterije.
Heavy upotreba (kamera, recimo) dere bateriju, naravno, ali meni je ovaj idle drain najvazniji u sustini, da me telefon ne izdaje kad ga ne koristim i u tom pogledu je ovo za mene fenomenalan rezultat.
Nema gaminga i drustvenih mreza ali zato imam 7 messaging aplikacija aktivnih od Slacka do Vibera i stalno su aktivni WiFi, 4G mobile data i Bluetooth u pozadini, ne gasim to prakticno nikad. Pusta se muzika u kolima automatski kad se poveze BT itd. Always on display aktivan. Performance mode na normal, ne na light i 120 Hz, naravno.
Za sad odlican telefon, posebno sto nije u pitanju cigletina. Samsung trenutno #1 sa custom Android skinom sto se mene tice, sve ispeglano i prepuno opcija sto se customizacije tice.
Telefon prosto leti, ovaj Snapdragon Gen 2 rastura, mada to sam i ocekivao obzirom na to da je i A52s radio odlicno sa 778G.
Zamerke - kamere bi prosto trebalo da budu bolje na necemu sto je ipak flagship sa zvanicnim MSRP od 800/900e, kad se zumiraju fotke detalja nidje i dosta noise-a ako nije jako dnevno svetlo. Mozda su i moja ocekivanja previsoka, doduse. Ali svakako su za ove pare odlicne kamere a ja ih maltretiram samo kad odem na putovanje da mi ostane ponesto za uspomenu inace mi nisu ni vazne u principu.
|