tema: Early Access
Prikaz jedne poruke
Stara 19.2.2023, 10:48   #10
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
Određen forumom Re: Early Access

Ja do sada nisam naleteo na Early Access igru koja nije bila igriva, štaviše neke od njih su bogatije sadržajem od igara koje su izašle kao "završen" proizvod. Ista priča je i što se bagova tiče, uopšte nije pravilo da su EA igre bagovite.

Ovako igru bukvalno igram dva puta, kad kupim/dobijem kao EA i kad izađe full verzija, dođe ni kao da za isti novac dobijem dve igre.

Nažalost u svakom žitu ima i kukolja i treba biti malo obazriv pri davanju novca bilo kome, npr. ako anonimni developer obećava kule i gradove, naročito u survival žanru. Šejfer i Spacebase su jedan od takvih primera (mislim da igru čak nisam ni izravno kupio, nego sam je dobio u nekom Humble paketu), ali ne vidim razlog zašto bi me jedno loše iskustvo naspram xy pozitivnih odvratilo od kupovine/igranja EA igara. Više puta mi se desilo da za full izdanje igre ne odradim due dilligence i razočaram se kad shvatim da igra ne ispunjava moja očekivanja, a nisam je kupio direktno na Steamu i ne mogu da je refundiram.

BTW da zarađujem za život od pisanja o igrama već bih odavno umro od gladi, ovo sa SK je hobi.
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci:
Malik Tintilinic (19.2.2023), mvasic (19.2.2023), NIx Car (19.2.2023)