Re: The Game Awards 2022
i meni bi broj 1 bio elden ring, ali ne mogu reci da je sjajan. vise sam uzivao u sva tri dela dark soulsa.
kod eldena bih voleo da je malo manje open world, kada su vec resili da obavezno bude, a moglo je da bude i manje recikliranih bossova, pa i po cenu da ih u ukupnom broju bude manje. i mogli su da ubace jos po koji gimmick boss fight, da izvalis bosu foru. kao sto je sa onom moonlight kraljicom bila fora... a ovako se sve svodi na "poke", bar za melee.
i bezveze je malo sto bas svako moze da predje igru jer je farmanje moguce do besvesti i prilicno je lako. u dark souls-u kada krenes da farmas, posle odredjenog broja krugova vise ne generise protivnike.
ali svejedno je elden najbolji ove godine. svejedno odlicna igra. sjajan art, dok je grafika ista ko u trojci.
sveukupno sirota godina kada je rec o aaa naslovima. a ove indie nisam ni igrao puno. nemam pojma sta bi mi bilo drugo mesto.
u stvari znam, bar za pc. god of war 2018. izasao u januaru.
a trece mesto velika rupa. i onda nemam pojma... cetvrto mesto uncharted i spider-man. opet dve igre koje su ranije u stvari napravljene. jedino da stavim neku manju, kao sifu.
|