Prikaz jedne poruke
Stara 21.12.2022, 2:33   #7701
Vlajk@
Veteran

Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 850
Zahvaljeno 253 puta na 159 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
S.t.a.r.a.c. kaže: Pregled poruke
Bas suprotno, je ne sirim dezinformacije kako igra ne radi dobro, i kako modovana stara verzija izgleda bolje. Znaci to nije tacno!
Da RT dobro ne radi znaju svi! Prema tome nema smisla uopce spominjati RT, dok ne rijese taj problem, ili ako ga rijese.
I nije engine nikakva kanta za smece, vec je RT jedan veliki promasaj, prevara, jer postoje drugacije tehnologije pomocu kojih se mogu postici isti efekti, a koji daju puno bolje pferormanse.
O tome sam ovdje dosta pisao, to jest o tim hibridnim rjesenjima kao sto su Cryengine SVOGI i Lumen, pogotovo SVOGI koji je vise optimiziran za video igre. Samo pogledajte koliko Kingdom Come Deliverance koji koristi SVOGI izgleda i radi bolje nego ova TW3 rt abominacija.
Pazi ovo, KCD beta neoptimizovana verzija sa 1080 ti, znaci ne rtx graficka, nema dlss: https://www.youtube.com/watch?v=3WhuEdxWd4E
Od kako se RT pojavio ja imam takav isti stav, na keca sam pomislio ovo je samo jos jedna u nizu tehnika koje ce samo da povecavaju zahtevnost igara da bi se graficke bolje prodavale. Mozda je to sve cool, tehnicki napredno, ali ja jos nisam video igru koja je duplo lepsa sa RT, pa da kazem vau moram da kupim novu graficku...
Vlajk@ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke