Elden ring pati od dosta toga, ako igra godine podrazumeva skoro savršeno iskustvo, onda ER ne zaslužuje to. Ajd od tehničkih problema jer je FromSoft nesposoban da reši neke osnovne stvari (stuttering pre svega, a onda da ne pričam o njihovom fijasku sa serverima za stare souls igre).
Od svih u ponudi, God of War Ragnarok jedino vrišti taj kvalitet. Nijedan jedini bug nisam iskusio igrajući day 1. Ima nekih manjkavosti, nešto od toga može lako da se reši patchevima, ali je kao celokupan paket jedna fenomenalna igra.
Sjajan voice-acting, gospodin Bear odradio sulud posao sa muzikom i dobro remiksovao stare trake (kad god čujem u pozadini vokale iz Memories of Mother, naježim se j*beno).
Borba mi i dalje ne leži toliko ali su izvukli maksimum iz tog sistema, unapredili su sve aspekte iz prethodnika. One klasične SONY blokbasterske scene ovde prosto sijaju, dosta emotivnog naboja u svakoj sceni i interakciji likova. Grafički malo nazaduje u odnosu na potencijal, jer ebiga, ps4 koji je ograničava, ali i dalje svet je predivno realizovan, ne sećam se kad sam imao ovako kompletnu sliku nordijske mitologije sa svim realmovima u nekom parčetu vizuelne fikcije.
Dosta igara koje sam iščekivao ove godine (Hellblade 2, Silksong, Hogwarts Legacy) nisu izašle tkd ebiga. Čini mi se da gejming postaje kao dejting, i to ne na dobar način

Samo blue balls i večita odlaganja zadovoljstva xD