Треба игри мало освежења и промена. Ја играм 2 године па сам се мало сморио. Могу мислити онај ко игра 10 година како се сморио. Морају играчима држати пажњу. Дају нам ту неке промене на кашичицу. Ја сматрам да је недопустиво у 2022 години да кад возиш камион по летњем путу да камион не оставља трагове. И остале ствари да се не понављам. Нисам обраћао пажњу на овакве ствари у почетку, није ми то било битно. Али временом долази до засићења, и тражиш неки разлог да останеш и даље да играш. Тренутно ми држи пажњу слушање музике док возим. Нисам уопште палио радио 2 године. Тренутно да није музике, питање да ли би издржао да возим дуже од 200 км. Да ли би уопште и возио. Баве се глупостима и додају неке табле у Иберији. Типа, црвена табла на којој пише Мадрид. Уместо нешто конкретно да ураде. А овај лакши део посла да оставе за касније. За физику се слажем да може боље, али питање је да ли могу боље.
Citat:
decoy kaže:
ruski dlc je maltene već gotov, imaš još grčku, irsku, azijski deo turske, verovatno će malo preći i u severnu afriku... Ako se i odluče za trojku, biće to za nekih desetak godina.
|
Не знам баш за Грчку и Ирску. Превише су мале мапе. Можда изађу у пакету, типа Ирска, Фарска острва и Исланд. Грчка са острвима и Кипром. Од Русије нема ништа, ово ће потрајати. Украјина је превелика, ко зна колико дуго би трајао развој мапе. Белорусија исто фали, али......