Prikaz jedne poruke
Stara 20.9.2022, 14:13   #40
Exia
Deo inventara foruma

Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.162 puta na 1.332 poruka
Određen forumom Re: Novi GTA

Da je neko drugo vreme yes sve te promene oko working conditions-a bi bile top, R* nije sjajno mesto za rad, neki ce se setiti 2010 i haosa koji je nastao tokom rada na prvom RDR i celog fijaska i price koje su izlazile iz R* studija u San Diegu. Nazalost ovo gore sto je napisano se zapravo svodi na ceo ovaj culture war i cinjenice da je cela organizacija oko R* aka Take Two 1000% zagrizla u te woki woki vode. Mislim da je to bilo prosle godine za vreme virtuelnog E3, umesto da pricaju o igrama kao vecina drugih njima se cela prezentacija svela na "diversity, equity and inclusion in the gaming".

Sa druge strane vecina kljucnih ljudi koji su cinili Rockstar nisu vise u timu, pocelo je sa Benzines-om pa onda preko Lazlow-a doslo do Dan Houser-a na kraju mislim da je ostao samo Sam Houser. Tako da treba biti weary jel ova igra nece jos dve tri godine a dotle ko zna sta ce se jos izdesavati. Rockstar duze vreme nije ono sto je bio do pre desetak godina a ni sada ne ide u dobrom pravcu (in my humble opinion)
Exia je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci:
Ichigo222 (13.9.2023), Koreli A. (20.9.2022), Vlajk@ (20.9.2022)