Citat:
Stenmark kaže:
Pa mislim da određena grupa ljudi gura svoju agendu i politiku kroz medije i to je došlo i do ove igre. Godinama se određene individue žale, zašto se GTA loše ophodi prema ženama, zašto nema strong lead karaktera, zašto postoje prostitutke u igri itd itd. Dakle, kritikuju slobodu kreiranja.
Sa ovim novim protagonistom, a i generalno njihovim izjavama da R* okreće novi list, mislim da je ovo igra za neke nove generacije.
Uvijek sam smatrao da je GTA male fantasy, predstavljanje kriminalnog underworlda kroz dijapazon zanimljivih karaktera(sociopata) i satirična kritika američkog društva.
Kada jedan gigant kao Rockstar mora da poklekne da bi ispoštovao trenutni trend ili stanje svijesti određene grupe ljudi, onda mislim da ovdje nema prostora za klasični GTA naslov.
Eto, možda karakter bude dobro napisan i izveden, možda nijesam u pravu, ali ja banku pljačkati neću u suknji i štiklama.

|
Pod broj 1 u igri su 2 protagonista muski i zenski.
Pod broj 2 jos davne 1997 godine si mogao da igras GTA sa zenskim protagonistom
https://gta.fandom.com/wiki/Protagon...GTA_(1997_game)
Pod broj 3 koncept GTA VI je moderni Bonnie and Clyde i mozes misliti Bonnie je zensko i pljackala je banke u stiklama 30ih godina prosloga vijeka.