Re: Da li su vas igre smorile?
Zasto se iznerviras svaki put kada neko kritikuje moderan gaming?
Nigde nisam napisao da igram open world igre a trenutno ne postoji igra zbog koje bih potrosio velike pare na novi gpu.
Ljudi napisu zbog cega im se ne svidjaju nove igre a ti pokusavas da ima nametnes svoje misljenje.
Izgleda da je ovo postala tema u kojoj svi moramo tebi da dokazemo zbog cega nas nervira sto iz gaming industrije redovno izlaze deja vu naslovi.
U ovoj temi komentarisemo/kritikujemo modernu gaming industriju a ne indie igrice koje ponekad igram.
Seti se ukusa omiljenih slatkisa iz vremena Jugoslavije i uporedi ih sa novim. Svi znamo zbog cega su promenjeni recepti.
Liga Sampiona je svake godine sve losija jer nema novih igraca koji bi zamenili legende a to se desava i u tenisu.
Ja ne znam koji ce igraci u nasoj kosarkaskoj reprezentaciji igrati u prvoj petorci na sledecem takmicenju a pre dvadeset godina sam znao igrace sa klupe.
Koji glumci bi danas mogli da glume u rimejku The Untouchables 1987, Heat 1995 ili True Romance 1993?
Da li ti se svidjaju novi filmovi iz Star Wars serijala? To ti je danasnja filmska industrija.
Cisto sumnjam da ce gomila pesama koje se danas slusaju postati evergreen.
Nemoj da zaboravis da su i stariji ljudi u ono vreme uzivali u filmovima koji su se snimali 80ih i 90ih npr. Indiana Jones serijal.
Zivimo u vremenu u kom se sve pravi za jednokratnu upotrebu ili sa veoma kratakim rokom trajanja tj. kratko ostaje u secanju.
Ulaze se veliki novac u strvaranje hajpa i marketing plus su tu i youtube-ri cije klipove balavurdija sheruje jer nema svoje misljenje.
Uvek je na prvom mestu zarada pa zbog toga gaming i filmska industrija ne zele da ekperimentisu nego nam svake godine serviraju nesto vec vidjeno/reckilirano.
Izgleda da postoji dovoljan broj ljudi kojima to ne smeta i redovno finansiraju pravljenje nekvalitetnih rimejkova filmova i igrica.
|