Prikaz jedne poruke
Stara 11.8.2022, 19:52   #1730
MidnightRunner
Član

Član od: 5.6.2020.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 11 puta na 8 poruka
Određen forumom Re: Red Dead Redemption 2

Citat:
NastyB kaže: Pregled poruke
Ali su zato odrežirane do mošnica.

Ono što mene i dan danas izuva iz cipela je to što Cracked piše, da je svet "živ" onoliko koliko to može da se dočara. Postoje dve stvari koje sam provalio tek u četvrtom ili petom prolazu. Ima ona jedna kuća koja se gradi nedaleko od Valentajna. Kad u drugom poglavlju prvi put prođeš pored nje pastor kaže da su mu deca nesposobna za gradnju kuće i desi se da sruše nešto što su napravili. Kad drugi put prođeš tuda posle par ingame dana čuje se pucnjava i tu kuću napadaju razbojnici, pastor se zahvali na pomoći i obično ga posle toga nisam obilazio. Međutim, u četvrtom prolazu dođoh do njega po treći put i on me zamolio da mu ili donesem drva za građu ili dam na zajam 100$. Kad posle par ingame dana prođeš, pastor je prodao tu kuću i daj ti 150$ ako si mu pozajmio 100. Sjajno.

Druga stvar koju sam provalio u petom prolazu jeste ona pruga koja se gradi tamo u Roanoku. Do tada me je fasciniralo kako je, kad krene epilog, ta pruga bude dovršena. Ono što me je baš iznenadilo da sam u petom prolazu iz čiste dosade rešio da protumaram po tom kampu graditelja pruge i predradnik mi zatražio da mu učinim nešto (da ne spojlujem), pa posle par dana me opet zamoli za nešto, pa treći put ima posebnuzahvalnicu i ta pruga se završi pre nego što sam završio drugi chapter. Briljantno.

A tek nedavno, u sedmom ili osmom prelazu sam provalio pećinu u kojoj se nalazi lik koji umišlja da je đavo, kao i da me šef drvoseča blizu Strawberry-ja zamoli da ubijem neke vukove koji mu napadaju radnike.

Količina tih malih detalja je tako velika da ne postoji šansa da pronađeš sve. I još uvek, posle toliko prolaza, nisam naleteo na zatvorenike u čamcu u močvarama blizu Sen Denija koji ti daju jedan sporedni zadatak...

Apsolutni "game masterpiece".
A da li si sreo golog samotnjaka?
MidnightRunner je offline   Odgovor sa citatom ove poruke