Citat:
Pipboy kaže:
Šalim se, nek te dobro služi i mnogo se naigrao na njemu.
|
Odavno sam se razmisljao da uzmem Switch kako bi se malo pomjerio sa stolice i igrao igre u fotelji, na kaucu, u lezaljci... ali uvijek je problem bio to sto bi onda morao ponovo da kupujem odredjene igre. Drugi prenosni PC uredjaji poput Aya Neo su bili preskupi, a onda je Valve najavio Steam Deck i svi moji problemi za prenosni gaming uredjaj su bili rjeseni pa sam odlucio da uzmem XD
Citat:
cevali kaže:
Ja sam bas zagrejan za kupovinu,najverovatnije cy uzeti od 256 gb,vidim da si uzeo model od 64 gb,posto imas malo prostora,koju sd karticu planiras da uzmes,koja je najbolja za steam deck?Jos me zanima da li je veliki minus sto ova dva modela nemaju anti-glare staklo,kakvo je igranje u toku dana?
|
Kod mene je SandDisk Ultra 256GB microSD i za sad nema nekih problema. Uglavnom koliko sam citao vecina kartica koje imaju upis /citanje oko 90Mb/s su ok tako da imas velik izbor (kod nas se moze naci Kingston Canvas Go 256GB povoljno i trebala bi da je ok za Deck).
Sto se ekrana i anti-glarea tice nisam jos koristio uredjaj napolju pa nemam bas utiske sto se toga tice. Generalno je ekran dobar, jeste da nije OLED i da crna nije bas crna ali nije toliko primjetno u igrama, uglavnom se primjeti ako postoji letterbox zbog manje rezolucije igre u odnosu na ekran.