Prikaz jedne poruke
Stara 8.2.2022, 22:37   #188
polarnimeda
Deo inventara foruma

Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.728
Zahvaljeno 887 puta na 532 poruka
Određen forumom Re: Resident Evil 4 (Biohazard 4)

meni je super, jedino treba oko pola sata da se navikne na kontrole, ali i one daju igri taj stari "rezidentivlski" smek.
a moze i u 4k da gura stariji komp, lepo je videti takvu ostrinu, makar i sa jednostavnijom grafikom, za promenu.

a sama igra... pa, ukucajte na guglu "top resident evil games" i prvo sto izlazi je (screen rant-ova) lista od pre dva meseca, na kojoj je RE4 na prvom mestu.
ne kazem da se slazem da je cetvorka najbolja (meni prvi deo ima specijalno mesto u srcu, jer se od keca najvise prepadalo, a od novijih su mi RE2 remake i RE7 najbolji), ali nije ni nasumicno stavljena tu. odlicna igra.

citao sam i da su ti likovi koji su pravili HD mod putovali na lokacije koje inspirisale kreatore cetvorke kako bi slikali sve sto su mogli i kako bi iskoristili fotke za teksture.
sa tolikom ljubavlju se radilo, ne moze da bude kasno.
dobra igra je dobra igra, cak i kada grafika odmakne. mozes da to shvatis i kao stil, nesto retro.
mislim, pun je vagon piksel art igara u kojima ljudi uzivaju, a ovo je kao pregazilo vreme. nema sanse.

po meni obavezno stivo za one koji RE4 nisu odigrali kada je izasao. za one koji jesu, naravno, opciono.
polarnimeda je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci:
simke85 (10.2.2022)