meni je super, jedino treba oko pola sata da se navikne na kontrole, ali i one daju igri taj stari "rezidentivlski" smek.
a moze i u 4k da gura stariji komp, lepo je videti takvu ostrinu, makar i sa jednostavnijom grafikom, za promenu.
a sama igra... pa, ukucajte na guglu "top resident evil games" i prvo sto izlazi je (screen rant-ova) lista od pre dva meseca, na kojoj je RE4 na prvom mestu.
ne kazem da se slazem da je cetvorka najbolja (meni prvi deo ima specijalno mesto u srcu, jer se od keca najvise prepadalo, a od novijih su mi RE2 remake i RE7 najbolji), ali nije ni nasumicno stavljena tu. odlicna igra.
citao sam i da su ti likovi koji su pravili HD mod putovali na lokacije koje inspirisale kreatore cetvorke kako bi slikali sve sto su mogli i kako bi iskoristili fotke za teksture.
sa tolikom ljubavlju se radilo, ne moze da bude kasno.
dobra igra je dobra igra, cak i kada grafika odmakne. mozes da to shvatis i kao stil, nesto retro.
mislim, pun je vagon piksel art igara u kojima ljudi uzivaju, a ovo je kao pregazilo vreme. nema sanse.
po meni obavezno stivo za one koji RE4 nisu odigrali kada je izasao. za one koji jesu, naravno, opciono.