Citat:
doctor kaže:
Imaš jaku mentalnu blokadu, kao što sam ja nekada imao prema svemu što nije akcija ili arkada.
|
U pravu si, znam i ja to, ali jednostavno je tako i to ne mogu da promenim ma koliko se trudio. Ranije sam obožavao NBA 2K igre, ali NIKAKO nisam mogao da se naviknem na kontroler. Pokušavao, trudio se, terao, ali, jednostavno, nije mi išlo. Očigledno se teško prilagođavam
Citat:
doctor kaže:
Ne znaš šta propuštaš. Totalno je nevažno da li je igra FP ili TP, i koga još od kompletne jedne igre može da odbije mogućnost da vidiš kozmetičku customizaciju lika kog vodiš, to mi je totalno nelogično na granici frustracije.
|
Jasno mi je šta sam propustio sa prvim Deus Ex-om (ostale nisam ni pokušavao), možda sam odigrao jedva tećinu igre, ali nikako nisam mogao da se nateram da je dovršim.
A što se tiče CP2077, naravno da ću da je odigram do kraja. Verovatno ne samo jednom, jer igra mi je ovako odlična. Ali, da je u trećem licu MENI LIČNO bi bila TOP 5, ne zato što mi treba "šminka" mog lika, nego mislim da su RPG igre, prosto, stvorene za treće lice, nikako za prvo. Naravno, to je samo moje mišljenje, ukusi su različiti.