Prikaz jedne poruke
Stara 6.5.2020, 17:14   #142
Mandragora
Član

Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 160
Zahvaljeno 57 puta na 36 poruka
Određen forumom The Last Of Us Part II

Ja sam veliki fan, prešao sam 10 puta barem. PS3 sam samo zbog prvog dela kupio... Ja vidim da se masa nakačila na bandvagon hejta a da čak ni kompletne spojlere nisu pogledali već imaju znanje samo onog prvobitnog leak-a. Već tih sat i nešto u kompletu razvejavaju bar jednu tezu za koju su se uhvatili a bogami i ovaj trejler ako znaš šta da gledaš. Ko je najbučniji? Pa svi nazadnjaci, kao i uvek.. oni kojima smeta što je ženski lik u igri, pa još gej, pa anti sjw ekipa, pa razni opskurni 4chan i reddit korisnici i naravno uvek spremni Xbox fanovi koji prizivaju kraj jednog od najboljih Sonijevih studija. Sad jašu na talasu nezadovoljstva nekih umerenih korisnika i pošto su najbučniji i dobro organizovani to se sve utapa u opštu toksičnost na raznim tviterima i forumima Evo organizovali su se da downvotuju objavu ND od juče, čeka nas sigurno i bombardovanje na metacritic sa nulama nakon pola sata od puštanja na sajtu. Ja lično iz mog kruga fanova prvog dela ne znam nikog ko neće kupiti igru zbog ovih spojlera... svi su u fazonu da ako neko zaslužuje poverenje da ispriča svoju priču to je ND. Ako se to promeni sa ovom igrom neće niko zatvarati oči pred istinom...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Mandragora je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mandragora na korisnoj poruci:
Ocelot (6.5.2020)