Prikaz jedne poruke
Stara 10.3.2007, 0:36   #181
wiiboy
Novi član

Član od: 6.3.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Određen forumom Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

@Ocelot
Moracu malo da ti odgovorim

Citat:
Ne želim da igram Wii Sports i Mario Ultra Mega Friends Party Racing 756. Zbog toga je propao i Gamecube i N64. Oni uopšte ne sarađuju sa ostalim kompanijama.
Je li mozes garantovati da ce na Wii ostati na samo tim igrama? Sada ne mogu da nadjem na netu ali postoji vec dobar spisak najavljenih igara i to od vodecih proizvodjaca. Cak je i jedan UbiSoft izdao novog Raymana koji je specijalno pravljen za ovu konzolu. Igra dodushe nije nesto, ali poenta je da developeri nece zazhmureti na ogroman upravljacki potencijal konzole.

Citat:
Bitno mi je da znam o čemu se radi, jer planiram da mi sledeća konzola bude isplativa, baš kao i prošla. Najvažnije mi je to što ću dobiti besplatan BlueRay.
To ti je najvaznije? Kupujes konzolu da bi gledao filmove?? Jel imas neki naslov koji je izasao na BlueRay-u mozda? Imas mozda film koji staje na vise od jednog DVD-a? BlueRay player nece zaziveti jos dobrih 3-4 godine, a u to vreme ces ga kupiti za 50evra.

Citat:
Citat:
Mislim da je vreme da svi polako ustanemo iz stolice i osetimo igranje celim telom a ne samo palchevima.
Ja bih više voleo da kad dođem kući umoran, da se zavalim u fotelju/krevet, i odigram nešto dobro.
Priznajem da u takvim situacijama standardni gamepad ima svojih prednosti ali propustio si poentu, koja je po meni dosta dublja. Naime, kako ja vidim igracku scenu u zadnjih par godina, krenulo se ka tome da se svi poukljucujemo u neke WoW svetove, nabodemo kablove u vene i igramo igre telepatski od jutra do sutra. To je po meni sedanje u voz za Matrix. Ono sto je ova konzola uradila sada je izmestanje te putanje u potpunom drugom pravcu, gde covek vise moze da oseti sebe i svoje telo, veci socijalni faktor i cistiju zabavu, a ne samo igranje mozdanim refleksima.

Na kraju krajeva, zasto je Microsoft izjavio da im je konkurencija Wii a ne PS3? Zasto se Sony odlucio u zadnjem trenutku da ubaci motion senzore (i izbaci vibraciju zbog toga???) u svoj joypad ? Reci cu ti. Zato sto znaju sta predstoji.
wiiboy je offline