@Ocelot
Moracu malo da ti odgovorim
Citat:
Ne želim da igram Wii Sports i Mario Ultra Mega Friends Party Racing 756. Zbog toga je propao i Gamecube i N64. Oni uopšte ne sarađuju sa ostalim kompanijama.
|
Je li mozes garantovati da ce na Wii ostati na samo tim igrama? Sada ne mogu da nadjem na netu ali postoji vec dobar spisak najavljenih igara i to od vodecih proizvodjaca. Cak je i jedan UbiSoft izdao novog Raymana koji je specijalno pravljen za ovu konzolu. Igra dodushe nije nesto, ali poenta je da developeri nece zazhmureti na ogroman upravljacki potencijal konzole.
Citat:
Bitno mi je da znam o čemu se radi, jer planiram da mi sledeća konzola bude isplativa, baš kao i prošla. Najvažnije mi je to što ću dobiti besplatan BlueRay.
|
To ti je najvaznije? Kupujes konzolu da bi gledao filmove?? Jel imas neki naslov koji je izasao na BlueRay-u mozda? Imas mozda film koji staje na vise od jednog DVD-a? BlueRay player nece zaziveti jos dobrih 3-4 godine, a u to vreme ces ga kupiti za 50evra.
Citat:
Citat:
Mislim da je vreme da svi polako ustanemo iz stolice i osetimo igranje celim telom a ne samo palchevima.
|
Ja bih više voleo da kad dođem kući umoran, da se zavalim u fotelju/krevet, i odigram nešto dobro.
|
Priznajem da u takvim situacijama standardni gamepad ima svojih prednosti ali propustio si poentu, koja je po meni dosta dublja. Naime, kako ja vidim igracku scenu u zadnjih par godina, krenulo se ka tome da se svi poukljucujemo u neke WoW svetove, nabodemo kablove u vene i igramo igre telepatski od jutra do sutra. To je po meni sedanje u voz za Matrix. Ono sto je ova konzola uradila sada je izmestanje te putanje u potpunom drugom pravcu, gde covek vise moze da oseti sebe i svoje telo, veci socijalni faktor i cistiju zabavu, a ne samo igranje mozdanim refleksima.
Na kraju krajeva, zasto je Microsoft izjavio da im je konkurencija Wii a ne PS3? Zasto se Sony odlucio u zadnjem trenutku da ubaci motion senzore (i izbaci vibraciju zbog toga???) u svoj joypad ? Reci cu ti. Zato sto znaju sta predstoji.