Citat:
DeCoy kaže:
Ja ne znam šta se raspravljate sa čovekom koji je u životu kupio igara koliko se može izbrojati na prste i onda propoveda kako je Tencent novi Mesija u svetu digitalne distribucije igara...
|
Predpostavljam da ti je puna library, pa si sad u fulu i daje ti pamet i snagu?

DeCoy..sta te tera da se mesas u svaku diskusiju, i to na destruktivan nacin...Ako imas nesto da kazes u vezi teme ..reci, tuzno je da jedan moderator diskredituje gejmera zato sto ima 'tanju biblioteku'..tipa - ''Sta pricate sa njim, on je malo igara kupio''

Ja drugar 34 godine sam u gejmingu i imam pravo da mislim, kao i da razmenjujem misljenja sa drugima...uostalom...zasto FORUM i sluzi!? Treba da se osecam lose sto kupujem EPIC igre po 15$? Stvarno te ne kontam covece, iskuliraj malo... EPIC vozi svoju strategiju uveren u uspeh... Imaju igre koje ja zelim da kupim i nema takvih na drugom mestu, lici na monopol - ali nije... Ne znam da li si roditelj, ali taj sistem se primenjuje i na igracke za decu (prim. Deksiko program - imaju igracke na koje samo oni polazu pravo, neces naci ni u jednoj drugoj prodavnici odredjene artikle...sad mislis da ih bojkotujem?) Opet kazem iskuliraj samo malo, kupuj gde ti se kupuje i pusti druge da to isto rade...Nemoj da me prozivas ako mi se svidja neka 'radnja' za koju TI mislis da je losa... Moj NOVAC, moja stvar..