Hvala na sugestijama.
U pravu si to stoji naravno da licna iskustva drugih znace dosta, ali eto pitanje je dosta fleksibilno ne mora se vezivati samo za behringer vec i mozda nesto slicno u tom rangu od audio interfacea a da je neko cackao u kombinaciji sa nekim superlux modelom il presonus / necim trecim.
Sto se tice ovog modela koji si dodao , i on mi je u razmatranju al cim sam video da je jos nabudzeniji sa kolicinom inputa , odma sam pomislio daj dal je realno da drzim ovako nesto za moje proste namene.
Ne zurim se ima vremena dosta da se sve dobro izvaga, nije ti predlog los da pitam da procackam malo na licu mesta/ probam koju pesmu. Al to bas kad budem imao komplet vikend posto ovako radnim danima nemam vollje se petljam mnogo a ne volim nabrzaka da smandrljam pa da napravim impulsive buy.
Kontam da audiopro ima bas onako odvojene rafove il nesto gde moze na miru se to proba, ova radnja na M koja je glavni distributrer Isk za nas iako ima super izbor/cene, velicina objekta je ko prosecni pet shop pa proba za HF2010 nije bila opcija.

Al dobro pa se detaljno informisem pre kupovine bilo cega tehnickog.