tema: Fallout 76
Prikaz jedne poruke
Stara 12.6.2018, 10:22   #58
Exia
Deo inventara foruma

Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.165 puta na 1.333 poruka
Određen forumom Re: Fallout 76

Pa Fallout 76 i jeste canon jer postoji u lore-u od pocetka, jedino sto se malo znalo o njemu, tek sa Fallout 3 i NV se malo vise saznalo posto su Bethesda i Obsidian ubacili informacije o njemu u terminalne tekstove (isto je tizovan i na pocetku 4 ke kada igrac sedi u kuci sa svojom familijom a ron perlman prica na tv) . Ali on stoji u zvanicnom guide-u jos od doba Interplay-a i svuda se navodi kao jedan od glavnih vaultova koji se trebalo otvoriti 25 godina nakon nuklearnog napda. Sto se tice Virdzinije i za nju se tizovalo da je bila sediste nuklearnih testova americkih snaga, i dobro se secam jedne holo trake i 4ke gde se medju glavnim odbradmenim sistemima DEFCON-1 i 2 spominje nuklearno oruzije iz Virdzinije.

Mada najveca ironija jeste da ovi iz Vault 76 uposte nisu ni prvi koji su izasli u post-apokalipticnu ameriku, iako to Bethesda tako reklamira...to su zapravo bili Roger Maxon i njegovo osoblje iz baze Mariposa koji su je napustili posle samo par meseci od nuklearne katastofe i naselili Wasteland i formirali ono sto ce kasnije biti poznato kao BOS ili Brotherhood of Steel.

Uglavnom svidja mi se ideja i setting ali ja bih pre da je ova igra standardni sp rpg, na kojii bi spalio 200+ sati i instalirao 200+ modova...kao sto je to slucaj (kod mene) sa starijim Fallout igrama
Exia je offline   Odgovor sa citatom ove poruke