Citat:
tobra kaže:
Доста људи игра са воланом од 180°, мислим да си погрешно наместио волан. Ја сам до скора играо са мишом и тастатуром, тек ту ако лоше наместиш може бити ноћна мора, наравно мучио сам се док нисам дошао до жељених резултата.
|
I ja trenutno igram sa mišem i tastaturom, ali se nisam mučio preilikom nameštanja. Levi klik je gas, a desni kočnica. Samo sam u Windows-u malo smanjio osetljiviost miša i to je sve. Zašto si se mučio da dođeš do željenih rezultata?
Citat:
tobra kaže:
Од пре пар дана дошао сам у посед до волана Logitech G29, али без мењача планирам да набавим и мењач касније. Имао сам проблем да наместим волан да то буде приближно као у реалности. Наравно инсталирао сам њихов софтвер. И тако једно три до четри дана ми је требало да то наместим после прегледа неколико видеа на јутубе и читања на SCS форуму и покретања теме на истом форуму дошао сам до неких жељених резултата. Тако да морате да експериментишете са подешавањима. Да на крају додам поменути волан је стварно добар и прецизан ако га наместите како треба. И он има могућност да смањите на 180° и исто добро ради једино што на монитору се одједном волан намота брзо.
|
Da li hoćeš da nam kažeš kakve si to probleme imao sa setup-om ovog volana? Upravo taj volan i ja planiram da uzmem. Ali gledajući YouTube filmiće, ta operacija je prosta.
Ne znam zašto je Logitech odvojio menjač kod novih volana, pa mora posebno da se kupuje.