Prikaz jedne poruke
Stara 12.1.2018, 21:48   #11348
rubiroza
Član

Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 37 puta na 32 poruka
Thumbs up Re: Euro Truck Simulator 2

Citat:
tobra kaže: Pregled poruke
Доста људи игра са воланом од 180°, мислим да си погрешно наместио волан. Ја сам до скора играо са мишом и тастатуром, тек ту ако лоше наместиш може бити ноћна мора, наравно мучио сам се док нисам дошао до жељених резултата.
I ja trenutno igram sa mišem i tastaturom, ali se nisam mučio preilikom nameštanja. Levi klik je gas, a desni kočnica. Samo sam u Windows-u malo smanjio osetljiviost miša i to je sve. Zašto si se mučio da dođeš do željenih rezultata?

Citat:
tobra kaže: Pregled poruke
Од пре пар дана дошао сам у посед до волана Logitech G29, али без мењача планирам да набавим и мењач касније. Имао сам проблем да наместим волан да то буде приближно као у реалности. Наравно инсталирао сам њихов софтвер. И тако једно три до четри дана ми је требало да то наместим после прегледа неколико видеа на јутубе и читања на SCS форуму и покретања теме на истом форуму дошао сам до неких жељених резултата. Тако да морате да експериментишете са подешавањима. Да на крају додам поменути волан је стварно добар и прецизан ако га наместите како треба. И он има могућност да смањите на 180° и исто добро ради једино што на монитору се одједном волан намота брзо.
Da li hoćeš da nam kažeš kakve si to probleme imao sa setup-om ovog volana? Upravo taj volan i ja planiram da uzmem. Ali gledajući YouTube filmiće, ta operacija je prosta.
Ne znam zašto je Logitech odvojio menjač kod novih volana, pa mora posebno da se kupuje.
rubiroza je offline   Odgovor sa citatom ove poruke