Prikaz jedne poruke
Stara 4.12.2017, 15:06   #2
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.921 puta na 2.441 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil
Određen forumom Re: Empires of the Undergrowth

Probao malo pa da javim neke utiske. Igra je za sada pravo malo iznenadjenje. A tek je EA. Planira se jos dosta toga ali i ovo za sada je i vise nego zadovoljavajuce.

Igra radi na zanimljiv nacin. Naime, imate glavni mravinjak, koji nadogradjujete i koji je vasa "glavna baza". Ta baza se inace nalazi u laboratoriji Koliko mozete da gradite zavisi od milosti biologa/naucnika. Resurse i dozvolu za prosirenje kolonije dobijete zavrsavanjem posebnih misija gde vodite mravlje kolonije u divljini. Sakupljanje hrane i odbrana od predatora i drugih mrava su glavni problemi kada je prezivljavanje u pitanju.

Trenutno nema mnogo misija ali su zanimljive. Postoje i razliciti nivoi tezine i dodatni neprijatelji koje mozete aktivirati i tako dobiti jos vise resursa za vas glavni mravinjak. Ono sto je dobro je da igra nagradjuje rizik....cak iako ne zavrsite uspesno misiju, dobicete nesto resursa tako da je zanimljivo raditi jednu misiju vise puta. Te nagrade se na kraju pojavljuju u glavnom mravinjaku, skupite hranu koju ostavljaju naucnici i kada mislite da ste spremni onda idete na glavni zadatak...takozvani Challenge.

Ovi testovi su malo tezi i potrebno je isplanirati neke stvari pre pocetka (skupiti dovoljno hrane, mrava ratnika itd) ali su jako zanimljivi i ne bih bas otkrivao previse. Komentari naucnika su takodje jako zanimljivi i informativni, isto vazi i za mali dokumentarac tokom misija u divljini. Muzika je takodje jako dobra. Ume da se ponavlja ali idealno lezi citavoj igri.

Meni licno jako simpaticna i interesantna, devovi su se bas potrudili i planira se jos mnogo toga. Velika preporuka, pogotovu ako su vam mravi zanimljivi Mozda sam malo pristrasan, kao klinac sam pravio svoje mravinjake i bio bas zaludjen tim stvarima

Ako vas jos nesto zanima, tu sam.
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci:
Nikola16789 (15.12.2017)