Citat:
zokocx kaže:
E to me je interesovalo, hvala puno mad skillz  vidi se da imas EXP sa pomenutom memorijom.
uzecu sigurno taj Corsair ako ga nadjem, ali jos jedno pitanjce:
Dali moze da se nadje i taj par Corsaira sa manjim latencijama, tj. dali se isplati ako je malo skuplji ili nema uopste potrebe moze i obican XMS sa 5-5-5-15 (ili koliko tacno znam da taj ima CL 4). Tj dali su bolje performanse ili je to skoro neprimetno (ili zanemarljivo).
|
pa pazi CL4 je uglavnom 4-4-4-12 ali ti svejedno ako cesh klokovati na brzinama preko 920+ i tome sl. ,latencije se moraju popushtati ali recimo na 900,920 ne previshe a razlika izmedju CL5 i CL4 nije velika, barem nije bila kad sam ja uzimao...sigurno je bolje sa nizim latencijama jer su vece mogucnsoti za oc..
uglavnom ako uzmesh taj corsair cl5 ili cl4 na 800 shansa da ti nece raditi na 900 ili na 1000 je apsolutni minimum i onda je do nechega drugog..
ne znam kako se taj korsair klokuje pitaj rockera on ga ima ali mogu ti reci ja sam moj digao sa 800 na praktichno 1066 shto je dobar rez plus ja imam 2gb kit a 2*512 se bolje klokuje nego 2*1gb..