Prikaz jedne poruke
Stara 21.3.2017, 20:39   #6549
Vladimirus86
Starosedelac

Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 682 puta na 432 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
buraz kaže: Pregled poruke
Poceo sam ovo cudo opet sa NG+ i Mastercrafted Wolf opremom, i na Blood and Broken Bones je igra prelaka. Nisam hteo da pokusavam Death March misleci da sam ispao iz ritma, ali moracu jer ovako skoro da nema izazova.

Nego, sta da radim sa viskom skill poena u NG+? Koliko vidim, skill limit je i dalje 12, sto znaci da nemam nikakve koristi od daljeg levelovanja i pronalazaka Places of Power. Steta.

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk
Igraj na Death March-u. I dalje će biti lako ali ćeš imati neprijatelja koji mogu da te ubiju iz jednog udarca. I kreni da tražiš legendary witcher setove jer će ti to wolf odelo uskoro postati slabo. S obzirom da ja već neko vreme igram NG+ i da mi je fokus priča i sporedni kvestovi, olakšana tuča mi savršeno odgovara.

Skill poeni će ti i dalje trebati da otključaš sve mutacije, koje ti pak daju još 4 slota za skilove. Dakle ukupno 16 slota a ne 12. Ima dosta skilova za otključavanje, pa možeš ovog puta da eksperimentišeš sa njima. Meni je u prvom prelasku fokus bio na mačeve, sad isprobavam malo alternativne znakove i potions-e. Inače, meni je mutacija Second life neprevaziđena koliko puta mi je bila korisna.

Ono što je po meni preterano je da sada imaš mnogo para jer se obični mačevi (višeg lvl-a) prodaju po nenormalnim cenama kod kovača. Od tamanjenja jedne obične bande u šumi može se zaraditi 10x više nego od jednog contract-a. Trenutno imam oko 120k (fl)orena.

A što se nove witcher igre tiče, nadam se da će biti smeštena nekoliko vekova u prošlost, kada je sama kasta bila na vrhuncu i kada je bilo dosta škola. A tvoj lik bi bio neko ko je tek preživeo Trial of Grass. Na taj način bi mogao da praviš i izgled svog lika. Nadam se da neće imati nikakve veze sa Ciri ili Geraltom. Ta priča je završena po meni.
Vladimirus86 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke