Citat:
AcMilan91 kaže:
Hvala puno, razmisljao sma ili mage ili archer al ajde archer, svakako imam party pa cu gledati da imam jednog healera i tanka
|
Mozes da pravis hibridne likove, zapravo, jako je korisno da svaki lik barem malo koristi magiju.
Moja trenutna grupa su 2 tanka (jedan ful tank, drugi damage tank) i 2 mage-a (moj mage karakter i jos jedan sa ubedljivo najacim Lore skillom, da ne spojlujem vise).
I pored toga sto imam 2 mele borca, oni uvek koriste defanzivne buffove (+x/+x na might & resolve, +30% na hit-to-graze i graze-to-miss) i healing magiju. Sve ovo je vrlo lako izvesti, tako sto im na 2-3 levela kod trenera unapredis lore pet puta. Lore 40 je dovoljan za ovakve likove. Plus, savaki put kada tvoj lik iskoristi [lore] odgovor u razgovoru, deluje mi da svi u grupi dobiju lore experience (mozda gresim za ovo, ali mislim da je tako)
Mislim da je lose sto bacanje magija dok si engage-ovan od strane protivnika ne prozivodi neki "attack of opportunity", nego samo moze da te interruptuje kao i obican napad. Lose po pitanju balansa, ne ako si ti taj koji baca magije