Re: The Witcher 3
Ne znam kako ti ne vidiš da su te sitne, naizgled beznačajne odluke, veoma bitne za ono što Geralt predstavlja Ciri i kako se on prema njoj ophodi.
Ne moraš za svaku od odluka da načiniš onaj 'pravi' izbor, ali mislim da moraš makar tri ili četiri.
Pritom, nije da su nebitne, ti si samo naveo dva najbanalnija primera (koja opet imaju težinu). Odluka da je pustiš da sama razgovara sa čarobnicama je bitna, uz to i način na koji se Geralt ophodi prema Emhyru (da li mu traži pare za pronalaženje CIri) ako odlučiš da odeš kod njega takođe. Isto i odluka da podržiš Ciri kada ode na grob onog lika u Skeligu.
To kratko vreme koje Ciri i Geralt provedu zajedno tada, zasigurno utiče na nju, makar to bilo i grudvanje kao opuštanje nakon smrti jednog od bitnih likova.
I baš zato što ne nalikuje na druge igre gde su odluke prosute crno na belo u većini slučajeva (čak i kada idu i u zonu sivog ipak postoji gotovo čista distinkcija između njih), zato je Witcher po meni najbolje odradio posao, što se tiče donošenja odluka.
|