netbook je dobar za office a ne za multimediju, mali je i zgodan za nošenje (1kg) još kad se ubaci ssd postaje još lakši, štedljiviji i zgodniji za upotrebu, i brži kad se nešto učitava, ali za sve preko toga nije, dobro ja imam baš stari model prvu generaciju,imam ga u profilu, sa 2g ram, možda su to posle malo poboljšali ne znam ni da li se proizvode više nešto tako, ali eto, za posao je dobar, otvoriće vam i email, možete nešto da otkucate, odradite neki manji posao da ne cimate laptop od 4 kila okolo itd, ultra mobilan, odmah posle telefona i tableta, ispred laptopa...

Ko ga koristi za tako te poslove vredi mu da doda i ssd sad kad su pojeftinili.. ja sam hteo još pre ali su bili skupi a i kao što rekoh baš slabo ga koristim jednom u 4-5 meseci pa mi sad više i ne znači da investiram, uglavnom mi je dovoljan i telefon, teško mi je više i netbook da cimam

, mada još malo pa će i telefoni da dostignu i prestignu njegovu dijagonalu, to su mu kao te prednosti da ima fizičku tastaturu, može da se instalira OS..
Evo još se prave
Procesor: Intel® Atom™ Z3735F Quad-Core Processor
Memorija: 2 GB DDR3L
Hard disk: 64GB eMMC
Grafička kartica: Integrated Intel® HD