Idi na KV-1, provereni tenk za pocetnike, ali nemoj da napravis gresku kao ja i da krenes KV liniju, vec idi na IS, ta linija najvise prasta pocetnicke greske.
Bar prvih 1000 partija gledaj da ne ides iznad tier 6, nerviraces se sto ti ne ide a i psovace te u cetu ako se ne snadjes.
Za pocetak ti je u interesu da kroz igru vidis koji tenk kako ide i koja je mehanika igre, da naucis kako se koja mapa igra (to je vec subjektivno, ali svaki tip tenka ima neki sablon za neku mapu, kad se razvije borba posle sam donosis odluke), u principu videces vec ko sta radi, samo ima idiota koji grese jer nemaju pojma pa ce ti trebati bar desetak partija da ustanovis sablon jer uvek neko ode gde ne treba.
Nije lose da odes na Youtube i da vidis kako igra npr. Sir Foch (ima ih jos ali on je po meni najiskreniji, video sam da postoji jedan jos ludji od njega ali ne znam kako se zvase), mada obrati paznju na godine iz kojih su klipovi, dobar deo tenkova je prosao proces rebalansa i vise nije tako dobar/los kao u klipovima, ali otprilike je to to.
Za sve ostalo moras u hodu da se informises, ali najbolja praksa ti je kroz igru jer na svojim greskama se najbolje uci, ovde mogu da te usmere samo kako da ne odes debelo u crveno s greskama