tema: Dark souls 3
Prikaz jedne poruke
Stara 2.5.2016, 14:58   #431
Dzigi
Veteran

Član od: 19.9.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 226 puta na 122 poruka
Određen forumom Re: Dark souls 3

Ja sam vecinu dusa iskoristio za level-ovanje. Sada u drugom prelazu ponekad iskoristim za neko oruzje ali ne zato sto cu koristiti nego zato sto izgleda dobro.

Inace samo sto sam ubio Dancer-a. Svi bosevi su do sada pali iz prve u NG+. I dalje vucem onu smrt sa pocetka prilikom skoka i to je to. Aldrich me je par puta pogodio sa onim strelama ali nista strasno. Trenutno sam na 69.8 equip load i koristim mesavinu raznog armora. Nameless chest armor, winged knight gauntlets, silver knight helm i winged knights leggings. Od prstenja koristim Ring of Favor +1, Cloranthy Ring +1, Ring of Steel Protection i Speckled Stoneplate Ring +1. Mac je i dalje Exile Greatsword +10 a stit Shield of Want +5. Shield of Want koristim jer daje i 20% vise dusa a i sam po sebi je odlican.

Trenutno sam 145lvl i statsi su 40 STR/DEX/VIG/END/VIT. Prvi prelaz je bio 40 sati total a trenutno sam na 12 sati u drugom koji ce biti dosta kraci kako stvari stoje.

Update:

I Ocerios i Champion Gundyr padose. Samo sto sam promenio pristup kod Gundyr-a. Naked + mac + stit. Iz prve bez neke vece muke.

Poslednja ispravka: Dzigi (2.5.2016 u 15:43)
Dzigi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke