Citat:
k750 kaže:
Hvala na pomoci, pokusacu da sredim pa vam javljam rezultate.
@Lesa91
Kako ja kapiram, taj cabin accesories dlc je mod, kao i svaki drugi, i samo se kopira u mod folder. Znaci, to je neki pack ili kako vec da nazovem...
Tako ja razumem to, inace, nemam ga skinuto kao neki patch, ali, ako to nije neki pack (kako ja to razumem) vec nesto sto je potrebno za dodatke za kabinu, onda jeste problem tu, i molio bih da mi neko kaze vise o tome
edit: evo sada sam proguglao o tome, nisam znao za cabin accesories dlc.
|
Svaki mod koji kopiras u "C:\Users\.......\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod" treba i da aktiviras. Aktivacija je jednostavna, aktiviras igru odaberes profil i ides na editovanje modova. Tamo ako stoji zelena ikonica na modu onda znaci da je mod aktivan u igri a ako je sive onda je mod neaktivan u igri.
Citat:
MARE GSX R kaže:
Treba da se ima taj dlc... A ja sam pre probao sa srpskim zastavama i nije htelo mozda treba na poseban kamion ili nesto trece, glavno nije htelo...
|
Ne netreba da se ima taj dlc (Cabin Accessories dlc), jer svi ti modovi koji oni urade su kopija orginalnog samo postave sliku na objekat to jest zastavicu koja je uradjena u programu za 3d modelovanje. Inace orginalni Cabin Accessories dlc mozes da rspakujes i da editujes.
Evo sta oni edituju. To je fajl sa ekstenzijom dds.