Prikaz jedne poruke
Stara 14.3.2016, 14:25   #7433
Smrtonosna Šorka
Veteran

Član od: 11.5.2014.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 43 puta na 32 poruka
Određen forumom Re: The Elder Scrolls V - Skyrim

Meni je Morrowind prvi RPG što sam igrao jer sam tada i kupio kompjuter, i taj dozivljaj igranja verovatno više mi se neće desiti. To je bilo doba kad nije bilo neta bio sam klinac imao vremena da njuškam okolo, prvi prelaz sa Nordom je trajao dugo bilo je kao vau dobra igra, ajde još jednom vidi kolika je mapa ko zna šta nisam sve uradio, onda krenem još jednom uzmem Redguarda opaaa vidi ovo nisam našao ovaj item, nisam video ovu pecinu, sta je ovo ovde nisam bio, i opet kad završim krenem posle par meseci sa Dark Elfom, već tada znam dosta napamet stvari, onda ciljevi ajde sad da nađem svaki artifakt što ima, da baš svaki quest odradim, uvek mi je bagovao Boethias onaj sa statuom pod vodom.. Pa ajde prodji baš svaku lokaciju, svako ono malo ostrvo, i onda nađem Tukushapal, Sepulcher reko jbt. ovde nisam bio i tako uvek nešto ima.

Lore je najbolja stvar kod ovog serijala, jedino ostaje pitanje šta će da odaberu za main quest, meni u Skyrimu to nije bio neki izbor..ALi i vreme se promenilo, ostariš i onda ti i igra daje mogucnost fast travela, nacrta ti na mapi gde da ides neam ništa da trazis, samo pratiš onaj pokazivač, pa ako negde zakucaš onda guglaš, i to je počelo još od Obliviona uhvatim sebe kako me mrzi da tražim i krećem da guglam. Tako da taj doživljaj Morrowinda niakd više neće biti, što zbog drugačijih igara što zbog mene.

I knjige da neko je gore spomenuo vredi ih čitati jer kao što kaže jedna bezobrazna. ''Plenty of time, my sweet. Plenty of time.'', sam ja potrošio radeci to
Smrtonosna Šorka je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Smrtonosna Šorka na korisnoj poruci:
Danilo023 (14.3.2016), filpan (14.3.2016), Romantic (18.3.2016), voodoo_ (15.3.2016)