Prikaz jedne poruke
Stara 4.3.2016, 11:01   #3527
Aibo
Deo inventara foruma

Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.009
Zahvaljeno 4.075 puta na 2.445 poruka
Određen forumom Re: Kineski brend telefoni - vrede li?

Meizu isto ima dobru istoriju. Oni su od starta pravili jako kvalitetne telefone, sve do poslednjih sitnica. MX2 je npr. još 2012. imao potpuno isti Exynos čipset kao Galaxy S3 ali sa čitavih 2GB rama još u to vreme. Ekran, kamera, izrada... sve je bilo TOP. Subjektivno izgled mi je bio prelep i do danas nije zastareo. Za moj ukus MX2 je bio i ostao bolji telefon od Galaxy S3, sve i da koštaju potpuno isto.

Pored svih standardnih kvaliteta Meizu je postao popularan i u krugovima ljubitelja zvuka jer su imali odlične zvučne čipove, možda i najbolje na tržištu posle Apple-a.

Ipak, trenutno favorizujem Xiaomi jer u srednjoj klasi koja je meni dostupna prosto prave bolje modele i više mi se sviđa MIUI od Flyme OS-a. Ali svejedno, i jedni i drugi imaju iza sebe niz godina u kojima su pravili relativno mali broj modela koji su uvek ispunili određen nivo kvaliteta. Lično bih mnogo pre smeo na neviđeno da kupim njihove telefone nego Samsung, Sony, LG, HTC... koji su u toku svojih karijera imali svakojakih proizvoda.

Poslednja ispravka: Aibo (4.3.2016 u 11:16)
Aibo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke