Prikaz jedne poruke
Stara 14.1.2016, 19:48   #3079
M.C.
Deo inventara foruma

Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.508 puta na 1.040 poruka
Određen forumom Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Onda ne igraš taj deck, veoma jednostavno. Ja igram 2 godine i za to vreme sam kraftovao 3 karte. Drugi Eaglehorn Bow za Huntera kada sam rešio da krenem da izgrandujem zlatnog heroja za 17 dana (svaki dan po 30 pobeda). Undertaker još nije bio nerfovan tako da su partije bile veoma brze.

Dosta kasnije usledile su Sylvanas i Alexstrasza za control Warriora kada sam rešio da krenem grind sa tom klasom i kada sam već imao ostatak karata za taj deck. Alex esencijalna, Silvana nije ali ona može da posluži u mnogim drugim deckovima tako da rekoh što da ne. Tada sam otvorio više od 100 classic packova tako da je bila baš mala šansa da ću baš nju izvući u skorijem periodu.

Poenta priče je da štediš dust što više jer si tek krenuo i jer ga je jako teško zaraditi kasnije, a ekspanzije će samo nastaviti da dolaze. Ako ti nije cilj da skupljaš sve karte onda postoji dosta loših koje ćeš moći da disenchantuješ a tu su i zlatne. Mada kako vreme prolazi i ekspanzije pristižu sve više 'loših' karata počinju da se igraju jer se otvaraju mogućnosti za nove deckove. Far Sight generalno loša karta, ali ako igraš Malygos Shamana onda je itekako prikladna.
M.C. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke