22.12.2015, 0:29
|
|
Starosedelac
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 682 puta na 432 poruka
|
Re: Star Wars saga
Citat:
Ekiman kaže:
Kylo Ren je bio dobar do trenutka skidanje kacige i to ne zbog svoga fizickog izgleda i ako je to samo minus nego zbog stava i ponasanja,takodje i kao da je IZGUBIO pola svojih moci na kraju.Evo na sta mislim
Spoiler za moci:
Na pocetku je total badass,zaustavi laser u mestu,to jos nisam video,bez milosti ubija zarobljenika,koristi silu da udje u tudje misli, o yeah baby more pls...Medjutim...Na kraju pocinje da bude placipi'ka,razbija kompjutere,izgubi sve moci na kraju prilikom macevanja,jednaki skill imaju on i Fin(koji cak nije ni jedaj(ovo je inace veliki propust i nerazumljivo sa moje strane gledista odakle taj lik ima pojma o sili da moze da parira sith lordu ????) i glavnog zenskog lika koji isto sa 0 iskustva uspeva da ga pobedi,aj dobro sila je jaka u njoj i on je bio ranjen,ali je realno ipak smesno i nelogicno...
Takodje mislio sam do jednog momenta da je Kylo u stvari Luk Skajwolker tako da sam imao veliko postovanje prema njemu,sve do trenutka kada je Solo rekao da je njegov sin...[/
U prinicupu krenulo je dobro da bi se na kraju zavrsilo sa WTF momentom
|
Spoiler za moje misljenje:
Slažem se da je Kylo Ren u početku delovao baš kao badass, nemilosrdan, ubojit i zastrašujuć sa onom maskom. Međutim, sviđa mi se što su ga posle napravili kao baš oštećenog lika, lika koji lako plane i koga izjedaju sumnje da neće biti dovoljno dobar kao što je Vejder bio. Sviđa mi se što su ga ovako napravili na početku jer mislim da će se kasnije razviti u prilično moćnog negativca. Character building što bi rekli.
Što se same tuče tiče tu mi nije ništa neuverljivo, Kajlo Ren je ranjen od Čubake, emocionalno rastrojen posle ubistva oca, a za Fina većina ljudi zaboravlja da je istrenirani Storm Trooper koji zna da se brani. Čak i pored toga ga je Kajlo pobedio mada je Fin uspeo da ga rani.
A Rej nije bespomoćan devojčurak, ona mi je od samog početka delovala mnogo sposobnija od Fina, a to se i vidi kada je prebila one lopove. Takođe uz pomoć Sile je imala prednost u borbi koju Fin nije imao.
Mada, da Ren nije bio prethodno ranjen verovatno bi je rasturio u borbi.
Takođe, po meni Ren nije pravi Sith Lord, barem ne kakav je Vejder bio, više mi deluje kao neko ko to pokušava da bude. Na kome se on pa toliko vežbao sa svetlosnom sabljom i silom? Na civilima i nižim oficirima. Tek kada je naleteo na prvi pravi izazov u vidu Rej vidimo da zapravo i nije toliko opasan koliko se predstavlja. Njegova obuka takođe nije potpuno kompletna, što saznajemo od Vrhovnog Vođe Snouka (kako nesrećno izabrano ime  ).
|
|
|