Problem je i installer kome treba 100 godina da zavrsi update.
Moj bug (nenunistivi neprijatelji s 0 health) je posledica toga jer nije dobro apdejtovao na 1.10
Kad sam odradio clean install i cekao da zavrsi (i ako je not responding zavrsi kad tad) sad je (relativno) ok mada je taj bug ostao jer je quest aktiviran...ali recimo pre reinstalacije javio mi se i kad prvi put idem na skileska ostrva (kad te napadnu pirati na brodu) tako da sam tu ostajao zaglavljen...sad je to bar ok.
Ne znam samo da li je do game + i sto igram na najvecoj tezini ili 1.10 ali u toj sekvenci gde sad nisu nepobedivi ima par sa mrtvackom glavom i ako je lvl za quest 42 a ja sam 45

Na srecu ne moras njih da pobedis samo obicne pirate.
Van toga i da se kamera zamuti kad izlazis iz dijaloga na par sec nisam video druge probleme...mada nisam mnogo igrao.
Ima i dosta poboljsanja meni je fps (gtx970) zakucan cesto na 60 sto pre nije bio slucaj (sve max sem hair koji je off)..poboljsali su cini mi se i fistfight sad je dinamicnije nekako...promenili su kameru izgleda kao da su je malo odaljili/ugao...izmenjene ikone za napitke i rune...i dotata je nova lider karta za svaku frakciju (cenim to ce da se otkljuca samo uz DLC)