Re: Lords of the Fallen
Poceo sam juce igru i vec danas je zavrsio. Doduse igrao sam ceo dan. Dosta laksa igra od Dark Souls-a. Mislim da sam zaginuo max 10-ak puta i to najvise na pocetku od jednog smrdljivog pauka koji nije cak ni boss.
Na kraju igre dobijate prikaz koliko ste puta zaginuli kod kog boss-a i koliko ste vremena utrosili na borbu. Sve boss-eve sam ubio iz prve u roku od 3-5 minuta osim jednog jer nisam znao da moram da stojim na nekoj svetlecoj platformi kada radi jedan AoE koji je instant death. Boss borbe nisu teske jer mozete da udjete u klinc sa njima i zadate dosta udaraca pre run & heal. Velika razlika u odnosu na DS gde bi odmah palo jedno "YOU DIED". Sami boss-evi nisu nista posebno i uglavnom su neki vitezovi. Brzo im se nauce pokreti tako da lako mozete da izbegnete svaki njihov udarac.
Igra dosta kopira DS pocevsi od sistema level-ovanja, heal-ovanja, kretanja, borbe i svega ostalog. Meni se licno kretanje ne svidja jer je previse tromo. Sve je nekako usporeno. Sporije od DS-a. Level design je skroz ok i sve je povezano kao u prvom DS-u ali posto je igra dosta laksa od DS-a tu nastaje problem. U DS-u bi dosta vise ginuli i tako bi zapamtili gde se sta nalazi, a to ovde nije slucaj. Svuda se nalazi gomila zakljucanih vrata, chest-ova i poluga kojima necete moci da pristupite odmah. Sta mi vredi sto sam dobio neki kljuc kada nemam pojma sta otvara i onda je bilo dosta back tracking-a. Sve u svemu nije losa igra za jedno popodne.
|