Prikaz jedne poruke
Stara 6.6.2015, 23:43   #1086
ksrele
Veteran

Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2 - Mapa Srbije

Citat:
DusanN kaže: Pregled poruke
Da li se idalje radi na mapi ili je sve obustavljeno ?
Originalni moderi vise ne rade na razvoju mape. Sad da li je ovo samo privremeni zastoj ili potpuno odustajanje to vam ne mozemo reci... ali u svakom slucaju jedno vreme mi necemo raditi na razvoju mape.

Mozda neki ne znaju pa nije na odmet da ponovimo: mapa ni u kom slucaju NIJE zakljucana i svako, ko god to zeli, moze da nastavi da je razvija. Cak i modeli koje (ni)sam ja pravio su OTKLJUCANI ako vam nesto kod njih ne odgovara mozete slobodno da ih menjate ili iskoristitite kao polaznu tacku za novi model.

E sad, ako medju vama, koji ovu temu pratite, ima i onih koji osim price (komentara, pohvala, kritika...) znaju i nesto da urade, imate cast i potpunu slobodu (tj. nase odobravanje) da nastavite rad na mapi u bilo kojem njenom segementu. Nije modovanje mape samo pravljenje puteva (crtanje mape) vec i pravljenje modela i konfigurisanje .sii fajlova, pa ko sta zna neka to i radi.

Tako da, organizujte se i ajde da vidimo sta znate. Jedino vas molimo da sve izmene dokumentujete ovde na forumu i da posle svake vece izmene javno objavite mod mape, isto kao sto smo i mi do sada radili.
ksrele je offline   Odgovor sa citatom ove poruke