Prikaz jedne poruke
Stara 8.4.2015, 9:47   #19
imandic
Član

Član od: 23.8.2014.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku imandic Slanje poruke preko Skypea korisniku imandic
Određen forumom Re: Domaca igra - Dollaring

Citat:
Markonije kaže: Pregled poruke
Ajd narodski receno ,gadjash 0.1% populacije igraca koji igraju "brainless klikere "
Kad bi i pogodio 0.1% bilo bi više nego dobro.

Citat:
Ovo ti je vrhunski feedback ,ne trosi vreme na ovakve igre,jako malo ce ko da se zainteresuje za ovakav tip igre...
Iskreno mislim da svaki tip igara ima ili može da nađe svoju ciljnu grupu, samo je pitanje marketinga i pristupa.

Osnovna ideja ove igre su turniri.
Jednom nedeljno se organizuje turnir. Ko se prijavi igra mu u udređeno vreme bude remote resetovana i kreće da igra. Za par sati se turnir završava i ko ima najviše para dobija neku realnu nagradu (obezbedio sam sponzora, nagrade bi trebalo da budu prilično vredne, tipa iPhone, S5, ...).
Ko želi da se osigura od rizika uplati neku sitnu kintu za "osiguranje".

Citat:
Ako si 'ovladao' sa osnovnim grafickim elementima te platforme,bolje daj neki kviz nego brainless kliker...
Prilično sam zagazio u ovu oblast, ne znam da li si video moju prvu igru, Avion Checkpoint, svašta može da se uradi, ali kako mi je i dalje pravljenje igara hobi (imam regularni posao od 8 do 16, igre radim većinom noću kad stavim klince na spavanje) imam mogućnosti da radim ono što želim (mogao sam da napravim 10 klonova Angry Birds ili Flappy Bird-a do sada, ali mi to nije izazov niti zadovoljstvo).

Citat:
Nije da omalovazavam,nego nema leba niti refernci u tom zanru,nikad bilo ,nikad biti nece
Ne bi se složio sa tobom, pogledaj broj downloada ovde.

Citat:
Bolje neki tower defence ili plants vs zobie klon ili potezni rpg .

U ovom "zanru" gubis vreme ,realno ....
Tower Defence je možda sledeći projekat, ali dosta drugačiji od svih koje sam do sada igrao (a igrao sam ih mnogo). Videćemo....

Citat:
A sto se tice strimera,mislim na Twitch,niko normalan ne igra brainless klikere iz zabave
* - brainless = kupi jeftinije prodaj skuplje
Nisam ni planirao da koristim Twitch...
Realan sam da igra neće postati ultra popularna svetski poznata, ali se trudim da napravim nešto drugačije i povrh svega mi je jako veliko zadovoljstvo da pravim igre. Verovatno neće doneti milione (verovatno ni stotine) ali ko zna šta nas čeka u budućnosti.
Avion Checkpoint mi je pomogao da ukapiram izradu 3D igara.
Sa Dollaringom sam skontao Canvas elemente u Unity3D.
Sa nekom trećom ću naučiti nešto treće pa ćemo videti.
Rovio je napravio 52 igre pre Angry Birds.

Hvala puno Markonije.
imandic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke