tema: TV serije
Prikaz jedne poruke
Stara 9.3.2015, 19:15   #3004
sloba89
Član

Član od: 20.1.2010.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 215 puta na 125 poruka
Određen forumom Re: TV serije

Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	transformers.jpg
Viđeno:	32 puta
Veličina:	82,4 KB
ID:	51916

The Transformers (1984-1987)

Odgledao Transformerse generaciju 1 sve epizode ukupno 98 po prvi put, kao mnogi od vas odrastao sam uz RTB sinhronizaciju koja nije nikada kompletirana do kraja(stali su kod druge sezone), sama serija a i Transformersi kao ideja roboti koji se transformišu u vozila mi je bila strava kao klincu a i danas kao odrasloj osobi takodje.

Pored kul transformersa koji se pojavljuju u seriji do nekoliko odličnih epizoda opet serija ima mane ima i loših epizoda autori su od druge sezone malo pustili maštu na volju takodje u seriji ima i par WTF momenata koji se dogode neočekivano, moja omiljena epizoda u seriji je koja je podeljena iz tri dela More Than Meets the Eye od koje je sve počelo a što se tiče najgore epizode Carnage in C-minor kakav užas od epizode.

E sad u ovoj priči teško je a da se ne pomene film iz 86 koji dolazi nakon druge sezone i koji je povezan sa serijom, za razliku od serije film prati pojedine kontroveze dosta je mračan i drži se svog slogana sa postera, film je podpuno promenio seriju trebalo je imati petlje da se uradi tako nešto i mislim da su malo preterali, samo su kod dece navukli traumu koja su videla tada film u bioskopu mada i pored toga film je ima svoje momente i muzika je dobra generalno nije loš barem je sto puta bolji od Majk Bejovih Transformersa, 3 sezona se nastavlja nakon filma i ima par dobrih epizoda poslednju epizodu bi izdvojio kao vrhunac sezone, 4 sezona ima samo 3 epizode ujedno epizoda se sastoji iz tri dela i sama epizoda kao i samo finale serije me je nažalost veoma razočaralo reakcija je bila na kraju to je to to je kraj Transformersa generacije 1 moglo je to biti mnogo bolje.

U nedostatku dobrih serija vredi pogledati Transformerse, nakon ove serije pojavilo se brdo drugih verzija serije ali ni jedna po meni nije uspela da nadmaši originalnu seriju ili da mi zadrži pažnju, voleo bi da čujem vaše mišlenje o ovome.

Poslednja ispravka: sloba89 (10.3.2015 u 1:15)
sloba89 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke