Prikaz jedne poruke
Stara 4.11.2014, 12:35   #95
Boondock Saint
Veteran

Član od: 27.8.2010.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 315 puta na 171 poruka
Određen forumom Re: Da li ste planirali da prestanete sa igrama?

Bas interesantna tema. Slozicu se sa nekim gore ko je rekao da su igre hobi tj nesto sto radite u slobodno vreme, i nikako ostale zivotne aktivnosti ne bi trebalo da pate zbog toga, ako se to desi, e onda imate problem

Ja sam otprilike najvise igrao kad sam bio mladji tamo, osnovna i srednja a kako je vreme dalje islo imao sam sve vise i vise obaveza pa sam i slabije igrao. Recimo tokom mojih fakultetskih dana sam bio toliko zauzet drustvom i ostalim da sam u stanu provodio jedva 8-9h dnevno, ukljucujuci i spavanje u to, tako da gotovo da sam se i odviknuo od igara, i posle je dosao period kada sam smanjio izlazenje da bi vazda nesto i ucio i onda sam se malo i vratio. Ali sam posle toga dosao na sjajnu ideju kako da spojim drustveni zivot i gejming a to je, posto ja smatram da jedini multiplejer koji vredi je kauc multiplejer onda sam zvao drustvo kod mene, svako ponese svoji dzojstik i udri sta god nadjemo: Mortal Kombat, Street Fighter, King of Fighters, Guilty Gear, Marvel Ultimate Alliance, neke trke, ogromana MAME biblioteka igara i udri do zore!

Danas kad sam zaposlen, uglavnom igre gledam kao ventil da se opustim od posla tako da ne verujem da cu u skorije vreme da prestanem...
Boondock Saint je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Boondock Saint na korisnoj poruci:
bokela (19.11.2014)