Prikaz jedne poruke
Stara 13.9.2014, 19:48   #4
MilancheS
Novi član

Član od: 15.6.2013.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Koji laptop kupiti do 40.000?

Citat:
Lanikor kaže: Pregled poruke
Ti laptopovi sa integrisanim grafikama do 40000 su uglavnom laptopovi na nivou laptopova od pre 2 godine, svi igraju na kartu da ljudi kupuju laptopove za filmove, muziku, office i to je to. Za te pare si pre jedno godinu dana imao laptop kao moj, ubedljivi best buy za te pare i sije i mnogo skuplje laptopove po performansama i danas ali sada takvih laptopova nema a da kostaju toliko.

Za nekih ~45-47k sam video laptop sa i5 procesorom i 740m grafikom, dakle realan upgrade sa mog i3/540m laptopa(plus HD 3000 kada nije potrebna snaga 540m), ali brzo nestanu, tako da bih ti preporucio da sakupis jos tih par hiljada i da cekas i motris, ili ako se ne gadis na polovno da uzmes neku visestruko jacu masinu, sada mnogi prodaju na oglasima laptopove u garanciji za sitne pare, ali moras biti oprezan.

Ako bas ne mozes preko, onda minimum minimuma mora da bude neka varijanta sa bar HD 3000 ili nesto u tom rangu od grafike iz AMD tabora, po mogucstvu upareno sa i3 procesorom.

Imas nesto ovako npr, u prvoj radnji sa 10% popusta na online kupovinu bi te izaslo ~42 hiljade.

Laptop
Trenutno nema nista konkretno za 40.000,pogotovo sto se tice toshiba laptopova(privukli su mi paznju zbog "No Matter What" garancije.Kako vam se cini TOSHIBA Satellite C55-A-19D , on je malo iznad 40k ?
MilancheS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke