Citat:
bokela kaže:
To je donekle i logično, sobzirom da je prvi deo više bio okrenut Geraltu i njegovom razvoju lika, ličnom questu oko Wild Hunta. Dok je u W2 više bila politička peripetija u kojoj se Geralt našao sticajem okolnosti 
|
Ne, prvi deo je bio okrenut Geraltovoj borbi protiv Salamandre i grand mastera, a Wild Hunt je tu bio sporedna stvar. Razvoj Geraltovog lika je (po meni) naglaseniji u dvojci, buduci da vraca pamcenje, seca se Dzeniferke i Cire, svoje proslosti, otkriva prirodu Wild Hunt-a, svoju istoriju sa datim fenomenom. Dakle, sve ono sto ce biti okosnica desavanja u trojci (ukljucujuci i rat sa Milfgardom) je prenaglasenije u dvojci, negoli u kecu. Jedino je pojavljivanje drugih Witchera iz keca, i povratak u Ker Morgen povezano (ovo me mnogo raduje

).
I koji su to izbori iz keca, a vezano za Wild Hunt ili Geralta, koji mogu imati posledice u trojci?
Citat:
bokela kaže:
Koliko do sada vidim u W3 je ponovo akcenat na Geraltu i njegovom ličnom questu i naravno Wild Huntu..
|
Mislim da je ovo prva igra u serijalu gde ce akcenat dominantno biti na Geraltovom licnom questu i Wild Hunt-u..
Citat:
bokela kaže:
Znači da ipak ne gubim vreme ponovo igrajući W2 
|
Igranje TW2 nikada nije gubljenje vremena.

I ako hoces sto bolji uvod u trojku, logicno je da ponovo obrnes oba prethodnika, jer se ona na njih nadovezuje..