Re: Windows Phone 8.1
Pozdrav. Ja sam presao sa androida na wp. Totalno razliciti utisci, wp, mnogo stabilniji, mnogo fluidniji, po meni laksi za koriscenje, nema prebacivanja fajlova, raznih app menadzera, cleanera, ram boostera, root, kernela, konstatnog gasenja aplikacija u multitaskingu, bojaznosti od pada memorije, resetovanja... To su glavne prednosti wp i jos po meni daleko bolje aplikacije za obradu fotografija, slika, plus 8.1 u najavi, sa dosta poboljsanja i novina. Sto se tice androida, prednosti su, personizacija telefona, mozes bukvalno da radis sta hoces, da konstatno unaredjujes svoj uredjaj, kako hoces i koliko hoces, tu root, romovi, kerneli... Izbor aplikacija, besplatnih igara, playera, ma mnogo toga. Sve zavisi od tvoje potrebe, meni gledanje filmova, igranje jakih igrica, flesovanje telefona nisu potrebna, prosecan sam korisnik i za mene kao takvog wp je daleko bolji izbor, ako volis da experimentises, da se kacis na xda forum, nema sta da razmisljas... Sto se tice podrske od Nokie i microsofta, bice, koliko sam cuo do 2016 godine za wp 8-8.1. Pozdrav!
|