Prikaz jedne poruke
Stara 4.6.2014, 15:04   #1507
Osbourne
Veteran

Član od: 21.4.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 206 puta na 138 poruka
Određen forumom Re: Kineski brend telefoni - vrede li?

Citat:
Prief Lirator kaže: Pregled poruke
@Ozborn
Odlične specifikacije u malom pokovanju, jeste zvijer, ali je i cijena zvjerska.
Pogledaj ovaj model istog proivođača, ima umjerenije specifikacije, još manje dimenzije i duplo je jeftiniji.
Vec jesam i on je u najuzem izboru. Ispada da ja iskljucivo treba da gledam Jiayu telefone :P

Mislim da je F1 pravi izbor za mene, stvarno mi ne treba bolji hardver za TELEFON. Mislim da mi 512mb rama nece predstavljati nikakav problem jer pricao sam vec za sta cu telefon koristiti... Ne planiram ja da visim online na Skype-u ili Viberu ili WhatsApp-u vec ce to biti povremena upotreba palis-gasis i tu je kraj... Nikakve aplikacije me ne zanimaju, weather i ostale gluposti koje bi konstantno bile ukljucene... Ponekad bih mozda otvorio neki pdf da pogledam ili neki office dokument... Ali to bi baaaas retko bilo. Mislim da bi 512 mb rama zavrsilo posao takvom korisniku. Jos sam cuo od jednog lika da se sprdaju sa njegovim caletom, za kog je telefon uzeo, da baterija ne moze da se potrosi drzi 5 dana i to mi se mnooooogo svidja i svi utisci mi govore da je F1 pravi telefon za mene.

G2F je prakticno F1 sa kojim se lakse dise i to je neka "sigurica" varijanta ali pored njegove cene jednostavno moram prvo da vidim Lumiu 630 i Moto E uzivo i njihovu cenu pa da dobro razmislim...

A onda sad pronalazim ovo prelepo metalno cudo sa ovim dimenzijama i debljinom od 7,9mm ?!!!! Jeste cena poprilicna ali ovo je savrsen telefon... Nisam samo siguran da ima 3000mah bateriju, ipak je 2000mah kad sam malo bolje pogledao ostale prodavce i sajtove...

Koliko bi otprilike drzala 2000mah baterija sa njegovim mtk6592, 4.5'' IPS sa nekom upotrebom 15ak minuta razgovora dnevno, nista wifi, nista igrice? Sa dve kartice to moram da napomenem.

Poslednja ispravka: Osbourne (4.6.2014 u 15:17)
Osbourne je offline   Odgovor sa citatom ove poruke