Citat:
Freško kaže:
Simpatično, samo malo da ga doteraš i biće baš fino za oko, predlažem ti da malo dovedeš kablove u red, i takođe sredi ove dugmiće i diode od kućišta, skini njih a napravi dve diode i još dva prekidača sa power i reset na nekom pleksiju ili nešto slično.
|
Kablovi su bili razbacani jer sam slikao odmah nakon zamene napajanja (stavio sam lc power 500w, a skinuo thermal master 420 koji je je ubijao graficke karte). Sad su malo bolje povezani. A ovo za prekidace mislim da uradim kad malo dodjem do vremena, posto na ovom kavezu za hard diskove verovatno vidite da je gore postavljeno parce drveta velicine hard diska i na njega sam samo nalepio ceo panel od kucista sa prekidacima, a sa gornje strane vrucim lepkom sam stavio diode i beeper. Najverovatnije cu skinuti ovu plastiku, izbusiti mesta za diode i prekidace na tom drvenom parcetu i ofarbati ga u crno.
Mogao je da se uradi i neki ,,cable managment", recimo da sam ovu crnu ivericu koja je do zida odvojio letvama nekih 2cm od zida, pa na iverici izbusio rupe za kablove, bilo bi znatno lepse, ali sam zurio da zavrsim iste veceri, ovako mi nekako dodje ,,industrijski", retko ko kad udje prepozna iz prve da je u stvari rec o kompjuteru (jos mi nocu blinka power lampica i to se vidi kroz prozor pa onako izlgeda ko neki video nadzor)