Prikaz jedne poruke
Stara 31.3.2014, 1:20   #8907
ksrele
Veteran

Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Nemojte se svadjati/prepucavati bzv.

Po meni je to sasvim OK zakon. Nije sad da ga 100% podrzavam ali u vecini situacija imamo vise koristi od njega nego stete.

Ja verujem da ce LED zameniti svu rasvetu mnoooogo brze nego sto mi svi mislimo. Ja jedva cekam.

A kod nas ljudi prave probleme u saobracaju koristeci Xenon nepravilno. Nepravilo podrazumeva da se ubacuje u farove koji nisu predvidjenji za njih. Ne znam kako ovo prolazi na tehnickom ali ja da se pitam nebi trebalo da prolazi. Zasto? Zato sto kada se xenon stavi u far koji je onako izrezbaren, nije glatko staklo-plastika, onda se svetlost jako rasipa na sve strane a posto je mnogo jaka kada ti dospe do ociju (kada se mimioilazis sa takvim vozilom) onda bi mu sve po spisku.

Drugi problem kod nas je bio taj sto su ljudi (rekao bih pametni ljudi) skontali da ako vec mora nesto da im svetli napred na vozilu u toku dana, zasto to nebi bile LED? Ugradili ljudi sebi LED, snaso se ko kako je znao i onda nasa pametna policija kaze da to nije po zakonu pa kao mora da ima odredjena povrsina koja svetli, odredjena jacina svetlosti... samo zaje*avali ljude.

Ali OK... kako god... samo se nemojte prepirati oko toga, a plus jos i nema mnogo veze sa temom.
ksrele je offline   Odgovor sa citatom ove poruke