Citat:
ed_hunter kaže:
ja prosto ne znam šta da napišem na ovaj post, suzdržaću se da ne ispišem svašta, ali aj ovako: gde ima da se kupi raj jiaju, jiake, jiani, jiasho u srbiji sa dvogodišnjom garancijom?
ako bih rekao: "šta porediš nokiu sa no-name kinezima" ne bih baš bio u pravu, jer ima jako dobrih no-name kineza i sam ne bih prezao od toga da uzmem jedan, ali je činjenica da taj kinez niti je platio razvoj telefona koliko nokia, niti je platio bilo kome bilo kakav patent. treba porediti šta ostali premiup proizvođači nude u tom cenovnom rangu. nokia će ti dati 2 godine garancije, daće ti redovan update, daće ti mape, daće ti bolji hardver od ostalih za istu cenu... ja ne vidim ništa loše u tome. ništa.
opet da se razumemo ovaj jiake za 87e koliko kažeš da si ga platio je ultra dobra kupovina. ali bih ja radije platio 110e za nokiu xl. naravno neću uraditi ni jedno ni drugo, nego uzimam telefon od 7"
|
Znam, nisam mislio bukvalno tako, niti sam poredio Nokiu i no-name kineze, ali nisam mogao da odolim da ti ne odgovorim.

Jasno je da je bolje kupiti pravi, kvalitetni brend, sa garancijom, i to u svojoj zemlji, a ne zezati se sa carinom, čekanjem i ostalim, ali vidjećemo hoće li ZAISTA toliko koštati kod nas i vidjećemo da li će se pokazati dobrim telefonom, sa dobrim operativnim sistemom.