Prikaz jedne poruke
Stara 29.1.2014, 16:03   #7014
nameless1
Deo inventara foruma

Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
Određen forumom Re: The Elder Scrolls V - Skyrim

Citat:
vetar. kaže: Pregled poruke
Meni je Skyrim odlična igra i stvarno ne znam šta bi menjao da bude bolja.
Kao prvo, da izmenis kvestove, da bas svaki ne bude fedex smaracina ili genocid po tamnicama. Kao drugo, da se malo potrudis da napises nekog NPC-a koji ce imati vise personality-a od ebenog mudcrab-a. Trece, da popravis malo loot, da ima vise unikatnih item-a, kako bi imao podsticaj da cistis tamnice, itd.. Skyrim je uzasan na svim ovim poljima, i kao takav ne moze biti dobar RPG. Bauljanje svetom ko muva bez glave je jedini plus koji vidim, ali to nije dovoljno da ga iskupi.

Sto se Obliviona tice, ako izuzmes levelovanje protivnika i donekle jednolican svet, u svemu ostalom je bio bolji- uporedite samo guild kvestove i sve ce vam biti jasno. Skyrim je namenjen neukim konzolasima, ljubiteljima MMORPG-ova i onima koji vole da gube vreme radeci repetitvne aktivnosti u video igrama, a ne pravim ljubiteljima RPG-ova, koji su uz zanr jos od prvog Fallouta, Baldura.. Boli me dusa kada vidim da ce ovo bezdusno smece verovatno ostati zapamceno kao najbolje ocenjeni RPG ikada, sto je pravi zlocin protiv covecnosti..
nameless1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci:
filpan (30.1.2014), Krilce (29.1.2014), Marko (9.2.2014), Obtainer (29.1.2014), Rainman (29.1.2014), Skenderevo (29.1.2014)