Hmmm... da.
Koliko ljudi, toliko cudi.
Ja gledam da se ne kacim sa ljudima. A DeCoy-u pa PREDATOR 011 i nije nesto bio strasno uvredljiv, ili si mu ti gadno prepravio poruku. Mada, nije mi bas najjasnije zasto se morao javiti i napisati da to sto pravimo ta AI vozila koja pravimo nije OK. Mislio sam da svi podrzavamo ideju da Yugo i Golf (itd) budu deo nase mape, ali OK je sto ima ljudi i koji drugacije misle.
A ja pokusavam da vracam temu "na temu"

ako je to sto ja pisem uopste tema ove teme.
Nadam se da mi neces zameriti ako napisem ovo, malo je Offtopic ali... molio bih ljude da ne sire dalje pricu o ovome, ili ako vec zele da napisu neki komentar na ovo, neka onda napisu i nesto informativno u vezi igre.
Mislim da nam sada najvise fale Darko (da nam donosi informacije o beta verziji igre), Sasa (vozac kamiona u "stvarnom zivotu"), Boris i jos neki sa pocetka teme. Nemam nista protiv ni ovih mladih momaka (ima li devojaka u temi?) ali uvek kazem "sve u svoje vreme". Kada sam ja bio njihovih godina gledao sam kamione uzivo a racunan nije bio ni u planu.
Ali, neki od spomenutih (starijih) su se zestoko naljutili na mene i sta sad...
Nego, ajd da ne idemo u Offtopic, zaista ne zelim da nas DeCoy cenzurise, nikad nisam bio za cenzuru, uvek volim da procitam svacije misljenje ali DeCoy se ne slaze sa tim i treba ispostovati coveka.