Citat:
hacker_aca kaže:
Fast Writing je isključen u BIOS-u. I ima još jedan detalj, ne znam da li će koristiti ali ajde. Kad sam uzimao grafičku bio sam ubeđen da mi je na matičnoj AGP slot 8X a ono je 4X i sad imam grafičku od 8X pa ne znam da li to predstavlja problem. Kad u BIOS-u stavim da radi na 4X onda C&C Generals neće da se upali, izbacuje poruku da proverim min. req. i DirectX a imam najnoviju verziju. A kad mi je postavljeno na Automatic onda može da radi. Da nije problem što mi je slot 4X a grafička 8X?
Komp sam skenirao sa NOD32 i Ad-Aware (updejtovani) i nisu ništa našli.
Ove druge probleme, nešto sitnije, ću posle da napišem. Sad ću da vidim da se još bakćem sa ovom grafičkom pa da probam nekako da rešim. Ako imate kakve predloge, pišite. Hvala.
|
Stvarno gadan problem. Driveri sigurno nisu u pitanju. Da li ti je i stara GF 4 MX bila AGP8x ? Tu postoji uslov da i naponi moraju da se poklapaju (slot vs graficka), pa je ako ti je slot npr. predvidjen za 0.8v a graficka trazi 1.5v, onda defitivno imas problem. Po meni, ovo moze resiti samo nova maticna ploca ili ako ih uspes izmoliti da ti vrate pare (u sta sumnjam).