Moja parodija na Apokalipsu i slash horore nije spam samo mi se svidela ideja teme pa nabrzaka nesto sklepao a sa namerom je pisano u ovom stilu kad vec idemo na parodiju.
Ako mislite da sam previse eksplicitan i uopste brisite oba posta np.
Zbog Duzine Price od 6000 slova, morao sam da pisem i drugi post.
Chapter I Pocetak Kraja
Ako je Opustosena cela Planeta onda ne bi oni imali vajde od nas, ali pod pretpostavkom da na nama ne bi
upotrebili acme dezintersuci pistolj 2000, (looney toones) onda bih verovatno se skrivao u nekoj rupi, poceo da panicim.
Zatim bih razmisljao 100 na sat, sta dalje jer ako je vec ovo kraj kako da pristupim, da li da bezim i da docekam iznenadjenje
iza coska kad tad, ili da probam da nadjem druge prezivele da bi imali materijala za razgovor a i za gulas od.....
Chapter II
Flashback i Cudni dogadjaji
Okupila se grupa prezivelih od kojih su svi ostali bez familija, i zacudjujuc prizor, od svih clanova njihovih porodica prvo su zene nestale,
ali se nisu culi krici niti bilo sta, dok su stariji clanovi bili zbrisani u par momenata, na vrlo surov nacin, ali da su zene prve nestajale par minuta pre toga.
Nakon prvog dana/noci od grupe otpao jedan clan manje, jer mu nije prijala sinocna vecera, punih stomaka nastavili smo dalje,
jedan od prijatelja prezivelih iznenada pocinje da oseca mucninu u stomaku i povraca sve iz sebe, kaze da mu se sve povratilo
i da se seca jucerasnje vecere, i da se nesto strasno desilo a i mirisalo je cudno, a i zilavo nekako, pa da sta ocekujes od
slabe vatre. Ne nije zbog toga nesto se desilo znam to.
Nastavljamo dalje pre 3 sata dok smo hodali kroz sumu, jos jedan prijatelj iz grupe je misteriozno nestao, a kada smo se vratili na lice
mesta zatekli smo dva zbuna, u jednom tvor a u drugom devojka koja je imala cudnu rasekotinu na ledjima, sa slovima CSI
a pored nje je bio onaj clan grupe koji se prejeo od sinocne gozbe i ispovracao.
Tu je takodje bila i sekira koju je jedan od prezivelih poznao, i rekao kakva slucajnost ista ko moja e ovi vole hardcore nema sta.
Nakon sto smo mrtvi ladni i ni malo zabrinuti za bilo kog osim sebe(realno cela planeta je opustesena i ti sad da brines o ne
kom ko ti nije rod) Nastavismo dalje..
Nakon toga smo se verovatno pretvarali da cemo kao uspeti da se spasimo, i ne bi okretali ledja jedni drugima,
i tako posto bi stanje vec postalo dramaticno a nema sta drugo da jedes jer je sve golo, a niko ne zeli da spava, jer mu je stalo do svog organizma bukvalno sve je maglovito nekako....
Nakon 2 dana besciljnog hodanja pali smo od premora....
Chapter III
Sadasnjost
Nakon 2 dana besciljnog hodanja , budim se okruzen ostalima nesvestan svega, soba mracna a oko mene likovi koji drze jedan sekiru, drugi macetu, treci katanu, cetrti je zavezan sa slusalicama na usima i
dopiranja neprijatnih zvukova poznatog jezika, sa naglaskom AA i EE samo sa robo Reverb efektom, i Alieni komercijala postali.
Pocinju borbe delovi tela lete, svi idu jedni na druge a ja probao da eskiviram dok ne dodje zadnji, i nista nakon sto su se poklali jedan je ostao ide na mene i ja ne uzvracam,
pojavljuje se dzinovski screen na kojem pise the force is with you, a ja kazem where naslov se menja very very close.
Lik se priblizava, ja pocnem opet da govorim where a naslov just unzip your pants ja kazem wtf, noo ekran pocinje sa odbrojavanjem 10 seconds until mission failed, 9, 8, 7.
A ja pocinjem odjedanput da se derem all right all right now what?
Ekran se menja now wait for slowly and painfully death, a ja wtf i need more, na dzinovskom ekranu se pojavljuje additional objective in your last moments of life you will see a green light flashing.
U poslednjim trenucima ja krenuo da se oprastam od svega, zatvaram oci kad sam zacuo krike, i zvuk nalik na laserske snopove, a miris slican onom kad se topi guma il nesto uglavnom paljevina.
Kad ono Lik koji je krenuo na mene od njega ostao samo pepeo.