Citat:
clandestino kaže:
Moram da priznam da sam prilicno razocaran ovim telefonom. Odabrao sam ga uz tarifni paket jer je bio medju najjeftinijima a cinilo mi se da ima prilicno dobre performanse. Na zalost:
- Nema multitaskinga, sto god hocete da uradite prethodno morate da zatvorite aktivnu aplikaciju.
- Nema blica
- Ne mogu da pronadjem kontakt sa liste po imenu, samo ako znam prezime. Dakle ako ste nekog uneli kao Marko Posao, necete ga naci dok se ne setite da je prezime ukucano kao "Posao".
- Nema citac za PDF, word, excel... U stvari moze da se skine neki eZReader sa Nokijinog shopa, ali bolje da ne vidite na sta lici taj PDF.
- I ono sto je po meni najveca glupost, ne mozete da apgrejdujete taj zaostali s40 na s60 ili neki drugi Symbian, iako ima 1 Ghz procesor i prilicnu kolicinu memorije. A da vidite odgovore strucnjaka sa Nokijinog foruma! Tipa, pa to je jeftin telefon i ne treba da ima s60, a na moje pitanje zasto ne bi imao kad ima tako jak procesor i memoriju odgovor je bio da to onda ne bi bilo fer prema onima koji su kupili skupe Nokia telefone??!! Ma show.
Dakle, telefon ima mnogo mana, a ne bi moralo. Treba samo ponuditi apgrejd na bolji softver sa multitaskingom, a Asha ce vec to umeti da izdrzi.
|
Na takav upgrade zaboravi. Čekao sam svojevremeno pola godine sa najskupljim nokija telefonom da najobičnije kinetičko skrolovanje ubace.
3rd party je majka, uvijek treba kupovati popularne smartfonove